achtergrond cirkel

Danskamp in Blankenberge

Movere naar zee! 

Door het grote succes van onze danskampen aan zee, hebben we besloten om ook in de zomer van 2024 een danskamp aan zee te organiseren. 

5 dagen lang zullen we doorbrengen in Blankenberge en staan er naast veel danslessen ook nog tal van andere leuke activiteiten op het programma. Ontdek hieronder meer informatie over ons danskamp naar zee.
Datum 

We vertrekken op zondag 14 juli 2024 richting Blankenberge en we zijn terug thuis op donderdag 18 juli 2024.

Jammer genoeg heeft Sport Vlaanderen Blankenberge wijzigigen aangebracht in hun planning voor de zomer van 2024. Hierdoor werden we verplicht om de datum van ons danskamp een dag te vervroegen. 

Op 14 juli vertrekken we in de voormiddag in groep met de bus vanuit Heist-op-den-Berg naar Blankenberge. Donderdag 18 juli zullen onze dansers om 17u (uur onder voorbehoud) een spetterende slotshow geven in Blankenberge. Op deze slotshow zijn alle ouders, familieleden en sympathisanten van harte welkom. Na de slotshow mogen alle dansers met hun familie mee naar huis. 

Movere staat enkel in voor het vervoer naar Blankenberge op maandag. Op vrijdag moeten de dansers afgehaald worden in Blankenberge. 

Locatie 

5 dagen en 4 nachten zullen we doorbrengen in het Centrum van Sport Vlaanderen in Blankenberge. Dit bevindt zich aan de rand van de stad Blankenberge, op wandelafstand van de zee en het strand. Onze danslessen zullen doorgaan in de sporthal die zich op hetzelfde domein bevindt dan onze slaapplaats. Dansers zullen met meerdere personen op 1 kamer slapen en elke kamer is uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook alle maaltijden (ontbijt - middageten - avondeten) zullen verzorgd worden door het centrum zelf. 

Sport Vlaanderen Blankenberge

Slaapkamer Uitzicht op slaapplaats Slaapplaatsen   Refter
  


Wie mag er meegaan? 

Alle dansers vanaf geboortejaar 2017 en vroeger mogen mee op ons danskamp. We geven 1 week voorrang aan onze eigen leden om in te schrijven. Daarna mogen ook vriendjes en vriendinnetjes inschrijven die geen lid zijn van Movere. 

Kostprijs

De totale kostprijs bedraagt €345.

In deze prijs zijn volgende zaken inbegrepen: 4 overnachtingen in het Sport Vlaanderen Centrum, 3 maaltijden per dag, 1 vieruurtje per dag, alle activiteiten, bezoek aan zwembad (bij slecht weer) en de danslessen.

 

Bij de online inschrijving betaal je onmiddellijk €69 voorschot. Voor 11 april moet je de tweede schijf van €138 overschrijven en voor 1 juni betaal je de resterende €138. Je kan bij de inschrijving ook kiezen om het volledige bedrag van €345 in een keer te betalen.

 

Indien je de inschrijving annuleert voor 1 januari 2024, betalen wij €64 van het voorschot terug (€5 administratiekost). Voor annuleringen die gebeuren na 1 januari 2024 zijn wij genoodzaakt om 20% (€69) van het totaalbedrag te betalen aan Sport Vlaanderen en bijgevolg kunnen wij het voorschot niet meer terugbetalen aan de dansers.

Programma

  • danslessen in 2 dansstijlen: modern & hiphop

  • massadans

  • uitstap naar het strand of naar het zwembad (indien slecht weer)

  • superleuke groepsactiviteiten
  • knallende fuif 

  • slotshow 

  • ... 

Om de ouders op de hoogte te houden, maken we gebruik van een geheime facebookgroep. Hierin proberen we elke dag een klein verslag te posten van de activiteiten en enkele sfeerfoto's. Op die manier kan het thuisfront ook volgen wat we allemaal doen in Blankenberge! 

Hoe schrijf ik in? 

De inschrijvingen starten op zondag 3 december voor leden van Movere en niet-leden kunnen zich inschrijven vanaf 10 december. 

Inschrijven kan via deze link: https://app.ledenbeheer.be/danscentrum-movere-vzw/danskamp-blankenberge-2024
!! Je moet eerst ingelogd zijn met het mailadres waarmee je de inschrijving voor de danslessen hebt gedaan. Als je niet bent ingelogd of je bent ingelogd met een fout mailadres, kan je pas inschrijven vanaf 10/12.!! 

De plaatsen voor dit danskamp zijn beperkt en vorige zomer was het danskamp volledig volzet. Indien je zeker wil zijn van je plaats, raden we aan om niet te lang te wachten met de inschrijving.