achtergrond cirkel

Inschrijvingen

INSCHRIJVEN VOOR DANSJAAR 2022-2023  

 

Inschrijven voor onze danslessen kan via https://ledenbeheer.be/public/danscentrum-movere-vzw

Ben je nog niet vertrouwd met de werking van Ledenbeheer? Op onderstaande webpagina vindt u een stappenplan:

http://danscentrummovere.be/handleidinginschrijvingen

Wanneer je favoriete dansles volzet is, dan raden we zeker aan om in te schrijven voor de wachtlijst! We proberen voor iedereen een oplossing te zoeken en bij voldoende interesse kunnen we een extra les organiseren. 

Opgelet! Eens de inschrijving voltooid is, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. 

Inschrijvingen periode januari-juni

De herinschrijvingen voor de periode januari-juni verlopen in 3 fases:

  1. 4 december: Dansers die lid waren in de periode september-december kunnen opnieuw inschrijven voor de danslessen die zij reeds volgden. Wil je een nieuwe dansstijl (dansles) volgen, dan moet je wachten tot 11/12 om in te schrijven. 

  2. 11 december: Dansers die ingeschreven waren in de periode september-december en willen overstappen naar een andere les of een extra les willen volgen, kunnen inschrijven voor deze les vanaf 11/12.

  3. 14 december: Nieuwe dansers mogen zich inschrijven. 

Proeflessen januari-juni

Ben je nog niet zeker van welke dansstijl je wil volgen? Dan kan je altijd inschrijven voor een proefles. 

Van 9 tot 15 januari 2023 zijn al onze danslessen van het lessenrooster toegankelijk voor een gratis proefles. Wil je graag een proefles volgen, dan vragen we om in te schrijven via mail (info@danscentrummovere.be) en niet via de inschrijvingspagina. 

Een inschrijving voor een proefles biedt geen garantie op een plaats in onze danslessen. Enkel wanneer je ingeschreven en betaald hebt, ben je zeker van een plaats. 

 


Danscentrum Movere hecht veel belang aan de privacy en bescherming van de persoonlijke gegevens. Onze privacy-verklaring kunnen jullie hier nalezen.