achtergrond cirkel

Joey Verhoeven

Het verhaal van Joey Verhoeven

Joey is afgestudeerd als leraar lichamelijke opvoeding en heeft een eigen zaak:
'The Moving BodEmotion'. Hier werkt hij als Artistiek leider, Dansdocent & Artistiek Hsp Coach / Sensi therapeut. Je kan hier terecht voor dans en persoonlijke groei als gevoelig & artistiek persoon. Become an ArtSense Flyer.

 

Al van kleins af is Joey gepassioneerd door musical en heeft hij hiervoor een opleiding gevolgd aan de muziekacademie van Knokke-Heist. Je kan hem aan het werk zien in musicals van 'Wysiwyg theater producties vzw'. Hier verzorgde hij ook vaak de choreografieën voor zowel de jongeren als de volwassenen. Hij heeft ervaring in volgende dansstijlen: Danstheater, Hedendaagse dans & modern jazz, Improvisatie-  en body awereness technieken, een beetje Urban dance en Zumba. 

 

Naast zijn eigen werk geeft hij enkele uurtjes in de week danslessen op freelance basis bij Movere en Tokati vzw. Sinds 2019 werkt hij voor Samwd Lier als coach in muzische vorming met als hoofdgebieden dans & acteren. Tijdens de zomermaanden kan je hem terugvinden op verschillende danskampen in Herentals te Rtals Move en het Sport Vlaanderen centrum te Herentals.