achtergrond cirkel

Danskamp in Blankenberge

Movere naar zee! 

Door het grote succes van onze danskampen aan zee, hebben we besloten om ook in de zomer van 2022 een danskamp aan zee te organiseren. 

5 dagen lang zullen we doorbrengen in Blankenberge en staan er naast veel danslessen ook nog tal van andere leuke activiteiten op het programma. Ontdek hieronder meer informatie over ons danskamp naar zee.

Datum 

We vertrekken op maandag 18 juli richting Blankenberge en we zijn terug thuis op vrijdag 22 juli. 

Op 18 juli vertrekken we in de voormiddag in groep met de bus vanuit Heist-op-den-Berg naar Blankenberge. Vrijdag 22 juli zullen onze dansers om 17u (uur onder voorbehoud van de coronamaatregelen) een spetterende slotshow geven in Blankenberge. Op deze slotshow zijn alle ouders, familieleden en sympathisanten van harte welkom. Na de slotshow mogen alle dansers met hun familie mee naar huis. Wanneer het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om de slotshow met publiek te organiseren, zullen we alle dansen filmen en er een digitale slotshow van maken. 

Movere staat enkel in voor het vervoer naar Blankenberge op maandag. Op vrijdag moeten de dansers afgehaald worden in Blankenberge. 

Locatie 

5 dagen en 4 nachten zullen we doorbrengen in het Centrum van Sport Vlaanderen in Blankenberge. Dit bevindt zich aan de rand van de stad Blankenberge, op wandelafstand van de zee en het strand. Onze danslessen zullen doorgaan in de sporthal die zich op hetzelfde domein bevindt dan onze slaapplaats. Dansers zullen met meerdere personen op 1 kamer slapen en elke kamer is uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook alle maaltijden (ontbijt - middageten - avondeten) zullen verzorgd worden door het centrum zelf. 

Sport Vlaanderen Blankenberge

Slaapkamer Uitzicht op slaapplaats Slaapplaatsen   Refter
  


Wie mag er meegaan? 

Alle dansers vanaf geboortejaar 2015 en vroeger mogen mee op ons danskamp. We geven 1 week voorrang aan onze eigen leden om in te schrijven. Daarna mogen ook vriendjes en vriendinnetjes inschrijven die geen lid zijn van Movere. 

Kostprijs

De totale kostprijs bedraagt €330.

In deze prijs zijn volgende zaken inbegrepen: 4 overnachtingen in het Sport Vlaanderen Centrum, 3 maaltijden per dag, 1 vieruurtje per dag, alle activiteiten, bezoek aan zwembad (bij slecht weer) en de danslessen.

 

Bij de online inschrijving betaal je onmiddellijk €66 voorschot. Voor 11 april moet je de tweede schijf van €132 overschrijven en voor 1 juni betaal je de resterende €132.

 

Indien je de inschrijving annuleert voor 1 januari 2022, betalen wij €61 van het voorschot terug (€5 administratiekost). Voor annuleringen die gebeuren na 1 januari 2022 zijn wij genoodzaakt om 20% (€66) van het totaalbedrag te betalen aan Sport Vlaanderen en bijgevolg kunnen wij het voorschot niet meer terugbetalen aan de dansers.

Wanneer we het danskamp moeten annuleren door de coronamaatregelen, betalen we het volledige bedrag terug. 

Programma

  • danslessen in 2 dansstijlen: modern & hiphop

  • massadans

  • uitstap naar het strand of naar het zwembad (indien slecht weer)

  • superleuke groepsactiviteiten
  • knallende fuif 

  • slotshow 

  • ... 

Om de ouders op de hoogte te houden, maken we gebruik van een geheime facebookgroep. Hierin proberen we elke dag een klein verslag te posten van de activiteiten en enkele sfeerfoto's. Op die manier kan het thuisfront ook volgen wat we allemaal doen in Blankenberge! 

Hoe schrijf ik in? 

Vanaf zondag 5 december kan je inschrijven via onderstaande link:
https://forms.gle/oVwBB1kMjdbcAdXFA 

Ook personen die geen lid zijn van Movere kunnen zich inschrijven en dit vanaf zondag 12 december. Onze eigen dansers krijgen 1 week voorrang om in te schrijven.