achtergrond cirkel

Danskamp in Blankenberge

Movere naar zee! 

Door het grote succes van ons allereerste danskamp aan zee in de zomer van 2019, hebben we besloten om ook in de zomer van 2020 een danskamp aan zee te organiseren. 

5 dagen lang zullen we doorbrengen in Blankenberge en staan er naast veel danslessen ook nog tal van andere leuke activiteiten op het programma. Ontdek hieronder meer informatie over ons danskamp naar zee.

Datum 

We vertrekken op maandag 13 juli richting Blankenberge en we zijn terug thuis op vrijdag 17 juli. 

Op 13 juli vertrekken we in de voormiddag in groep met de bus vanuit Heist-op-den-Berg naar Blankenberge. Vrijdag 17 juli zullen onze dansers om 17u een spetterende slotshow geven in Blankenberge. Op deze slotshow zijn alle ouders, familieleden en sympathisanten van harte welkom. Na de slotshow mogen alle dansers met hun familie mee naar huis. 

Locatie 

5 dagen en 4 nachten zullen we doorbrengen in het Centrum van Sport Vlaanderen in Blankenberge. Dit bevindt zich aan de rand van de stad Blankenberge, op wandelafstand van de zee en het strand. Onze danslessen zullen doorgaan in de sporthal die zich op hetzelfde domein bevindt dan onze slaapplaats. Dansers zullen met meerdere personen op 1 kamer slapen en elke kamer is uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook alle maaltijden (ontbijt - middageten - avondeten) zullen verzorgd worden door het centrum zelf. 

Sport Vlaanderen Blankenberge

Slaapkamer Uitzicht op slaapplaats Slaapplaatsen   Refter
  


Wie mag er meegaan? 

Alle dansers vanaf geboortejaar 2013 mogen mee op ons danskamp. We geven 1 week voorrang aan onze eigen leden om in te schrijven. Daarna mogen ook vriendjes en vriendinnetjes inschrijven die geen lid zijn van Movere. 

Kostprijs

De totale kostprijs bedraagt €330.

In deze prijs zijn volgende zaken inbegrepen: 4 overnachtingen in het Sport Vlaanderen Centrum, 3 maaltijden per dag, 1 vieruurtje per dag, alle activiteiten, bezoek aan zwembad (bij slecht weer) en de danslessen.

 

Bij de online inschrijving betaal je onmiddellijk €66 voorschot. Voor 11 april moet je de tweede schijf van €132 overschrijven en voor 1 juni betaal je de resterende €132.

 

Indien je de inschrijving annuleert voor 1 januari 2020, betalen wij €61 van het voorschot terug (€5 administratiekost). Voor annuleringen die gebeuren na 1 januari 2020 zijn wij genoodzaakt om 20% (€66) van het totaalbedrag te betalen aan Sport Vlaanderen en bijgevolg kunnen wij het voorschot niet meer terugbetalen aan de dansers.

Programma

  • danslessen in 2 dansstijlen: modern & hiphop

  • massadans

  • uitstap naar het strand of naar het zwembad (indien slecht weer)

  • superleuke groepsactiviteiten
  • knallende fuif 

  • slotshow 

  • ... 

Hoe schrijf ik in? 

Vanaf vrijdag 1 november kan je inschrijven via onderstaande link:
 https://forms.gle/mXsoZEUY7NoFeNKJA 

Ook personen die geen lid zijn van Movere kunnen zich inschrijven en dit vanaf vrijdag 8 november. Onze eigen dansers krijgen 1 week voorrang om in te schrijven.