achtergrond cirkel

Nieuws van Movere

Ons laatste nieuws

26 november 2017

Dansdag 6 januari 2018

Op 6 januari 2018 gaat onze jaarlijkse dansdag door. Net zoals voorbije jaren hebben we voor klein en groot verschillende workshops op het programma staan!

Inschrijven kan door je workshops door te geven via info@danscentrummovere.be of 0472 22 43 94. Wees er tijdig bij want voor elk van onze workshops zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bekijk het volledige programma op www.danscentrummovere.be/dansdag


Dansers van geboortejaren 2012-2013-2014:

Een knotsgekke theater-doevoorstelling waarin muziek, dans en beweging centraal staan, gebracht door Fluisterhuis.


Dansers van geboortejaren 2009-2010-2011:

Keuze uit 3 workshops (hiphop, klassiek ballet en modern) gegeven door Chynna Verschaeren en Davina Cumps.


Dansers vanaf geboortejaar 2008:

Keuze uit verschillende workshops in de stijlen dancehall, hiphop, contemporary en modern. Docenten zijn Valerie Maene, Fabio Carcieri, Dries Verstreepen en Michael Iongbloed.

29 september 2017

Movere Feest! 5 jaar

Danscentrum Movere wordt 5 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Kom op 28 oktober naar CC Zwaneberg en vier samen met ons mee!

Al onze dansers, ouders en sympathisanten zijn de hele namiddag en avond welkom in ons Movere-café om iets te komen drinken.

Bekijk hieronder de planning. 

Movere feestMovere feest

1 september 2017

Start nieuwe dansjaar: 4 september

Op maandag 4 september gaat ons 5e dansjaar van start en dat zullen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. In de eerste week (4 tot 9 september) organiseren we gratis proeflessen tijdens al onze danslessen. Iedereen is van harte welkom om 1 of meerdere lessen te proberen. Het volledige uurrooster kan je hier vinden. 

Inschrijven voor onze proeflessen is niet nodig. Als je toch al zeker wil zijn van een plaats binnen onze danslessen, dan kan je wel al inschrijven en dit doe je via onze inschrijvingspagina.

Voor de dansers die al op zoek zijn naar de praktische informatie zoals lesvrije dagen, belangrijke data, lidgeld, ... Zij kunnen alles al nalezen onder het tabblad 'praktisch'.

Op zaterdag 28 oktober organiseren we een feestnamiddag en avond om ons 5-jarig bestaan te vieren. Hou zeker deze datum vrij zodat ook jij er bij kunt zijn! 


Veel dansplezier! 

26 september 2016

Mutualiteit

Wisten jullie dat de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming geven als je bent aangesloten bij een sportvereniging? Druk onderstaand formulier van jouw mutualiteit af en geef het aan onze lesgevers. Wij bezorgen je het dan zo snel mogelijk ingevuld terug! 

Liberale mutualiteit

Neutrale mutualiteit

Vlaams & neutraal ziekenfonds

Christelijke mutualiteit