achtergrond cirkel

Nieuws van Movere

Ons laatste nieuws

29 oktober 2020

Corona-update: 29/10

‼️ Ook geen danslessen meer voor -12-jarigen ‼️


De federale overheid heeft dan toch beslist om alle indoorsportinfrastructuur te sluiten en dat indoor sporten in georganiseerd verband verboden is.

De danslessen -12 jaar die normaal nog op vrijdag 30/10 en zaterdag 31/10 zouden doorgaan, worden bijgevolg dus ook geannuleerd.


Momenteel is deze maatregel van kracht tot 19 november maar mogelijks wordt deze nog verlengd.

Bijgevolg zijn al onze danslessen geannuleerd tot 19 november.
Onze dansers hebben hierover een mail ontvangen.


We vinden dit zelf jammer maar gezien de ernstige situatie rond COVID-19 is dit ook de juiste beslissing. Het enige wat we nu kunnen doen is met z'n allen de maatregelen volgen zodat de situatie hopelijk snel verbeterd!


We hopen dat iedereen gezond blijft!


Veel liefs & hopelijk tot snel!

💜💚🧡

28 oktober 2020

Geen danslessen +12 jaar

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen heeft de Vlaamse regering vandaag beslist om alle indoorsporten voor +12-jarigen te verbieden vanaf vrijdag 30 oktober. 

Omdat iedereen zijn veiligheid en gezondheid voorop staat, hebben wij besloten om deze regel al toe te passen vanaf woensdag 28 oktober. Bijgevolg zullen vanaf 28/10 enkel onze danslessen voor -12-jarigen nog mogen doorgaan. Deze lessen blijven plaatsvinden op de normale uren. Alle lessen +12 jaar worden geannuleerd vanaf 28 oktober en dit voor onbepaalde tijd. 


Tijdens de herfstvakantie zal er geen enkele dansles doorgaan en dit vanaf maandag 2 november tot zondag 8 november. Op maandag 9 en dinsdag 10 november gaan alle danslessen -12 jaar wel door. Op woensdag 11 november zal er geen enkele dansles doorgaan (Wapenstilstand). 


Wij blijven de situatie op de voet volgen. Indien er wijzigingen zijn, dan brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte via mail! 


We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we jullie allemaal snel weer mogen terug zien op de dansvloer! 

Dansante groetjes,

Movere-team 

1 oktober 2020

Terugbetaling mutualiteit

Heel wat ziekenfondsen voorzien een financiële tussenkomst bij de inschrijving in een sportclub. Het enige wat jullie hiervoor moeten doen, is het formulier van jullie ziekenfonds afdrukken en afgeven in de danslessen. Wij vullen deze in en vervolgens kunnen jullie dit binnenbrengen bij het ziekenfonds.

Hieronder kan je enkele formulieren terugvinden per mutualiteit: 

16 juni 2020

Nieuw lessenrooster + inschrijvingen

Het nieuwe lessenrooster voor dansjaar 2020-2021 kan je terugvinden op deze pagina. 

De inschrijvingsprocedure zal dit jaar iets anders verlopen dan andere jaren. Gezien het coronavirus zijn er nog steeds beperkingen op de grootte van de groepen en hoe dit in de toekomst zal evolueren, is nog onzeker. We moeten dit jaar strenger zijn op de grootte van de groepen en daarom zullen we de inschrijvingen in 3 fases laten verlopen. 


Fase 1: zaterdag 20 juni om 17u 
Onze huidige dansers mogen inschrijven voor een dansstijl die ze reeds volgden in de voorbije periode.

Fase 2: zaterdag 27 juni om 17u

Onze huidige dansers mogen inschrijven voor een nieuwe dansstijl. 

Fase 3: dinsdag 30 juni om 8u 

Vanaf dinsdag 30 juni mogen ook nieuwe dansers, broers/zussen, ouders, ... zich inschrijven. 

13 maart 2020

Coronavirus: GEEN DANSLES

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zullen de Sporthal van Heist-op-den-Berg en andere instanties preventief de deuren sluiten en dit tot en met 31 maart.

AL onze danslessen zullen daarom geannuleerd worden vanaf vrijdag 13 maart tot en met 31 maart of tot wij verdere instructies ontvangen van de overheid.

De komende weken zullen wij achter de schermen bekijken of we deze lessen nog kunnen inhalen in de schoolvakanties of op latere momenten. Hierover zullen we met jullie communiceren als de situatie ook duidelijker is geworden.

Momenteel nemen we nog geen beslissing over het annuleren van onze toonmomenten op 2 en 3 mei. We blijven alle berichtgeving op de voet volgen en volgen ook de aanbevelingen en richtlijnen op van de gemeente en federatie.

Voor onze toonmomenten willen we nog even de situatie afwachten en bekijken hoe alles verder evolueert.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar snel weer mogen terug zien op de dansvloer!

Dansante groetjes,Movere-team

4 maart 2020

START TICKETVERKOOP

Tickets voor onze toonmomenten kunnen aangekocht worden via:

 

http://tickets.danscentrummovere.be/nl/home/