achtergrond cirkel

Inschrijvingen

Inschrijvingen dansjaar 2020 - 2021 

Hieronder kan je inschrijven voor onze danslessen in de periode januari-juni 2021. De inschrijvingen verlopen in 3 fasen: 

  1. 13 december: Iedereen die lid was in de periode september-december kan opnieuw inschrijven voor de danslessen die hij/zij reeds volgde. 

  2. 17 december: Alle dansers die ingeschreven waren in de periode september-december en willen overstappen naar een andere les of een extra les willen volgen, kunnen inschrijven voor deze les vanaf 17/12.

  3. 20 december: Nieuwe dansers mogen zich inschrijven. Vanaf deze dag hebben huidige dansers geen voorrang meer. 


!! Indien je het formulier hieronder invult, schrijf je ook effectief in en vragen we om binnen de 7 dagen een betaling uit te voeren. Indien je eerst een proefles wil afwachten, vul je dit formulier hieronder NIET in. Inschrijven voor een proefles kan via info@danscentrummovere.be !!

 

Meer info: 

- Inschrijven kan je doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. 

- Na inschrijving ontvangt u een mailtje met de betaalgegevens. Dit mailtje is geen automatisch antwoord maar een persoonlijke mail dat wij versturen. Daarom kan het even duren vooraleer u deze ontvangt. 

- Wij verwerken alle inschrijvingen manueel en beantwoorden deze allemaal persoonlijk. Dit proberen we te doen binnen de 3 dagen. Indien u na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen voor je inschrijving, gelieve dan contact op te nemen met ons. 

- Heb je geen mail ontvangen? Bekijk dan zeker ook je map met 'spam' of 'ongewenste mails'. 

- De online inschrijving biedt geen garantie op een plaats in de dansles. Wanneer je inschrijving ook betaald is, ben je zeker van je plaats. Al onze danslessen hebben een beperkt inschrijvingsaantal. Schrijf je online in en voer de betaling uit, pas dan ben je zeker van je plaats. 

- Online inschrijvingen die na 7 dagen niet betaald zijn, worden uit ons systeem verwijderd en deze plaats wordt doorgegeven aan andere dansers. 

- Inschrijvingsgeld dat betaald is, kan niet meer terugbetaald worden. Enkel wanneer het lessenrooster wijzigt, kan er aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. 


Danscentrum Movere hecht veel belang aan de privacy en bescherming van de persoonlijke gegevens. Onze privacy-verklaring kunnen jullie hier nalezen. 

Inschrijvingsformulier