achtergrond cirkel

Inschrijvingen

Verloop inschrijvingen januari-juni 2022

Bij Movere werken we met 2 inschrijvingsperioden: september-december en januari-juni. Alle dansers die lid zijn in de periode september-december en die graag in januari opnieuw komen dansen, moeten zich herinschrijven. Ook nieuwe dansers kunnen instappen vanaf januari.  

De inschrijvingsprocedure zal opnieuw in fases verlopen en hieronder kunnen jullie lezen hoe deze verlopen. 

 • Fase 1: start zondag 12 december om 9u 

  Onze huidige dansers mogen inschrijven voor een dansstijl (dansles) die ze reeds volgden in de voorbije periode. 
  Wil je een nieuwe dansstijl volgen, dan kan je pas inschrijven in fase 2

 • Fase 2: start donderdag 16 december om 9u

  Onze huidige dansers mogen inschrijven voor een nieuwe dansstijl (dansles). 

 • Fase 3: start zondag 19 december om 9u

  Nieuwe leden mogen zich inschrijven. 

Proeflessen

Ben je nog niet zeker van welke dansstijl je wil volgen? Dan kan je altijd inschrijven voor een proefles. 

Van 10 tot 15 januari zijn al onze danslessen van het lessenrooster toegankelijk voor een gratis proefles. Wil je graag een proefles volgen, dan vragen we om in te schrijven via mail (info@danscentrummovere.be) en niet via het formulier hieronder. 

Een inschrijving voor een proefles biedt geen garantie op een plaats in onze danslessen. Enkel wanneer je ingeschreven en betaald hebt, ben je zeker van een plaats. 

Meer info: 

- Inschrijven kan je doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. 

- Na inschrijving ontvangt u een mailtje met de betaalgegevens. Dit mailtje is geen automatisch antwoord maar een persoonlijke mail dat wij versturen. Daarom kan het even duren vooraleer u deze ontvangt. 

- Wij verwerken alle inschrijvingen manueel en beantwoorden deze allemaal persoonlijk. Dit proberen we te doen binnen de 3 dagen. Indien u na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen voor je inschrijving, gelieve dan contact op te nemen met ons. 

- Heb je geen mail ontvangen? Bekijk dan zeker ook je map met 'spam' of 'ongewenste mails'. 

- De online inschrijving biedt geen garantie op een plaats in de dansles. Wanneer je inschrijving ook betaald is, ben je zeker van je plaats. Al onze danslessen hebben een beperkt inschrijvingsaantal. Schrijf je online in en voer de betaling uit, pas dan ben je zeker van je plaats. 

- Online inschrijvingen die na 7 dagen niet betaald zijn, worden uit ons systeem verwijderd en deze plaats wordt doorgegeven aan andere dansers. 

- Inschrijvingsgeld dat betaald is, kan niet meer terugbetaald worden. Enkel wanneer het lessenrooster wijzigt, kan er aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. 


Danscentrum Movere hecht veel belang aan de privacy en bescherming van de persoonlijke gegevens. Onze privacy-verklaring kunnen jullie hier nalezen. 

Inschrijvingsformulier