achtergrond cirkel

Inschrijvingen

Inschrijvingen: januari-juni 2020

 

Hieronder kan je inschrijven voor onze danslessen van de periode januari-juni 2020.

Inschrijven voor onze proeflessen is niet nodig. Indien u het formulier hieronder invult, schrijf je effectief in voor onze lessen en vragen wij ook om de betaling uit te voeren. Indien u eerst de proefles wenst af te wachten, moet je het formulier hieronder nog niet invullen. 

Meer info: 

- Inschrijven kan je doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. 

- Na inschrijving ontvangt u een mailtje met de betalingsgegevens. Dit mailtje is geen automatisch antwoord maar een persoonlijke mail dat wij versturen. Daarom kan het even duren vooraleer u deze ontvangt. 

- Wij verwerken alle inschrijvingen manueel en beantwoorden deze allemaal persoonlijk. Dit proberen we te doen binnen de 3 dagen. Indien u na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen voor je inschrijving, gelieve dan contact op te nemen met ons. 

- Heb je geen mail ontvangen? Bekijk dan zeker ook je map met 'spam' of 'ongewenste mails'. 

- De online inschrijving biedt geen garantie op een plaats in de dansles. Wanneer je inschrijving ook betaald is, ben je zeker van je plaats. Al onze danslessen hebben een beperkt inschrijvingsaantal. Schrijf je online in en voer de betaling uit, pas dan ben je zeker van je plaats. 

- Online inschrijvingen die na 14 dagen niet betaald zijn, worden uit ons systeem verwijderd en deze plaats wordt doorgegeven aan andere dansers. 

- Inschrijvingsgeld dat betaald is, kan niet meer terugbetaald worden. Enkel wanneer het lessenrooster wijzigt, kan er aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. 

Danscentrum Movere hecht veel belang aan de privacy en bescherming van de persoonlijke gegevens. Onze privacy-verklaring kunnen jullie hier nalezen. 

Inschrijvingsformulier